Навіщо ресторану жироуловлювач і як його вибрати

Post a reply

Confirmation code
Enter the code exactly as it appears. All letters are case insensitive.
Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:

BBCode is ON
[img] is ON
[url] is ON
Smilies are ON

Topic review
   

Expand view Topic review: Навіщо ресторану жироуловлювач і як його вибрати

Навіщо ресторану жироуловлювач і як його вибрати

by Christina88821 » 25 Feb 2025, 21:13

Всім привіт! Хочу дати невелику рекомендацію, яку сама хотіла б отримати, коли починала будувати свій ресторан. Якщо у тебе ресторан, кафе або навіть невелика кухня з жирним посудом, без жироуловлювача взагалі нікуди. Це така штука, яка не дає жиру потрапляти в каналізацію. А якщо його не встановити, труби дуже швидко засмітяться, і потім почнуться проблеми неприємний запах, засори, виклики сантехніків. А це зайві витрати і купа нервів. Найголовніше правильно вибрати обладнання. Промислові жироуловлювачі для ресторанів dbi.com.ua/ua-jirouloviteli-dlya-restoranov бувають різні за розміром, матеріалом, потужністю. Тут важливо розуміти, скільки води використовується на кухні, скільки жиру накопичується і куди взагалі все це буде зливатися. Краще одразу підібрати нормальний жироуловлювач, ніж потім мучитися з постійним прочищенням труб. І ще не забувай, що його потрібно регулярно обслуговувати. Це не та річ, яку поставив і забув. Якщо не чистити, він почне погано працювати, і жир усе одно піде в труби. Тож краще все робити розумно тоді й проблем не буде!

Top