Що було вчора
День розпочався з курсу ~ 83, знизився до ~ 81, де був до американськіх торгів, які знизили курс до 77, потім підняли на відмітки ~ 80, там і завершився день, а максимальні об’єми торгів були на ~ 81. Джерело: мій сайт "cryptoviktor.com"
–
Далі інформація про накопичення біткоїн ліквідності – і де можуть бути ліквідовані активи трейдерів та інвесторів.
–
Теплова Карта Ліквідації за одну добу:
вчора була зібрана ліквідність – спочатку знизу, потім зверху.
знизу ШОРТ ліквідність на ~ 80-78.
зверху ЛОНГ ліквідність на ~ 80-82, доречи, гадаю, напрямок на верх. Нагадую, я пишу ці відео приблизно о 8-й ранку.
–
Тижнева Карта Ліквідації:
тут локально все так само, а от зверху великі об’єми на ~ 85, знизу на ~ 74.
Радив би вам самостійно оцінювати потенційні рухи з допомогою цьго інструменту.
–
На денному графіку вчора НЕ було важливого закріплення біткоїна в зоні вище ~ 80, курс був трохи нижче, але зараз вище, і сьогодні формується коридор вихідних, було б добре вище ~ 80.
індикатор Stochastic в середній зоні, і має ще великий потенціал для продовження зростання.
Більш детально про це в тижневому відео.
–
Хочете щоб я робив такі відео – з вас лайк та коментар, всі посилання в описі до відео.
–
(годинний графік)
84
82
80
77
–
Загальний прогноз на Сьогодні –
закріплення курсу біткоїна вище ~ 80.

–
АльтСезон 2025
Altcoin Season Index – 18 – альти ще ловлять низи, зараз найнижчи місця цього року, вчора був 16, домінація біткоїна на альти триває.
Мета китів – витягнути з нас альти по нижнім цінам, використовуючи різні методики. Китам не вигідно робити креш альтам, вони ще планують на них заробити, тому гадаю набагато нижче цін вже не буде. Потрібно просто тримати Альти – до фази розвернення біткоїна з максимальних значень цього сезону, залишилось декілька місяців – найскладніших для тримання альтів. Повторюю цю тезу щодня, бо вважаю її важливою.
Головний прогноз 2025
Болотну федерацію буде знищено!!! орки повернуться в свої печери – жерти якісь корінці та щурів, і будуть працювати все своє нікчемне та безглузде життя на репарації… А Україна переможе, і розквітне в європейській родині, не забуваємо донатити на Збройні Сили України. Віремо в нашу Перемогу – тоді і інші повірять! З вами був Віктор! Слава Україні!
@CryptoViktor_UA