Як завжди по понеділках, готую для вас детальний огляд та мій прогноз по Bitcoin на найближчий тиждень. Ситуація на ринку зараз дуже цікава, особливо після динаміки вихідних та сьогоднішнього ранку. У свіжому відео я поділився своїм повним аналізом – раджу переглянути для повної картини.

Щодо ключових моментів аналізу: бачимо позитивні зміни в індексі страху та жадібності, який досяг нейтральної позначки 50. Технічні індикатори також підтверджують активність покупців на ринку. Квартальна статистика за другий квартал вже показує суттєвий плюс (+13%), що є чудовим знаком. Також я аналізував карту ліквідацій, де бачимо, як збиралася ліквідність, що часто передує значним рухам. Ситуація з золотом теж дає сигнали, які, на мій погляд, сприятливі для крипти.
Загалом, аналіз графіків на різних таймфреймах (від місячного до годинного) та ключові індикатори (Stochastic, Lux Algo, горизонтальні об'єми) вказують на високу ймовірність продовження висхідного руху. Особливу увагу звертаю на зону 95-96K – це зона максимальних об'ємів торгів, і її пробиття відкриває шлях до наступних значних рівнів, можливо, навіть вище 100K, до минулих максимумів 109K+ протягом найближчого часу.
Мій головний прогноз на цей тиждень – очікую закріплення вище зони 96K та продовження руху нагору.
Запрошую вас до обговорення! Які ваші думки щодо мого аналізу та прогнозу? Чи бачите ви ті ж сигнали на графіках? Поділіться своїми очікуваннями на цей тиждень та аргументами у коментарях нижче!
Для тих, хто хоче детальніше ознайомитись з усіма графіками та індикаторами, запрошую прочитати повну статтю у моєму блозі: https://ua.kriptovalyuta.com/bitcoin/pr ... 8-04-2025/
Приєднуйтесь до обговорення!